Caută după:

SC COMPLET SISTEM ACOPERIS SRL are ca domeniu de activitate vanzarea si montarea sistemelor de acoperisuri complete si a ferestrelor de mansarda in judetul Arges.

Un acoperis inseamna protectie si acoperire, longevitate, etanseizare, aspect.
Acoperisul are un rol foarte important, atat estetic dar si functional, fiind parte componenta a casei dumneavoastra, drept urmare trebuie sa luati in considerare tipul de acoperis dorit (tigla ceramica, tigla metalica, tigla metalica cu acoperire de piatra) inca din faza de proiect a construirii sau renovarii casei. Informati-va din timp cerand parerea unor specialisti in domeniul invelitorilor pentru un acoperis potrivit nevoilor si bugetului dumneavoastra.

Prin utilizarea ţiglelor metalice BILKA fiecare acoperiş va beneficia de protecţie completă în faţa intemperiilor pentru foarte mulţi ani, fiind pregătit să facă faţă tuturor schimbărilor de vreme. Şi de vremuri.

Căutați un constructor de calitate și accesibil pentru următorul dvs. proiect?

Promisiunea noastră ca antreprenor este să construim valoarea comunității în fiecare proiect, oferind în același timp expertiză profesională, servicii clienților excepționali și construcții de calitate.

Ne selectam cu atentie partenerii din elita producatorilor de tigle metalice, sisteme de drenaj, accesorii, ferestre de mansarda, pentru a lucra cu produse diversificate si de calitate. Printre acestia se numara Bilka, Velux, Fakro si Optilight.

Call Now