Caută după:

Produsele Fakro sunt de cea mai buna calitate, raspund standardelor internationale de sanatate, siguranta si impact asupra mediului. Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si frumusetea mansardelor, faciliteaza accesul la pod si accesul pe acoperis.
Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai inalta calitate, pe baza celor mai avansate tehnologii, ceea ce ofera durabilitate si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti). Acestea deschid posibilitati noi in arhitectura moderna.

FAKRO oferă numeroase soluții unice pe piață pentru mansardă: ferestre cu tâmplărie din lemn sau profile PVC, diferite variante de design sau metode de deschidere, ferestre pentru acoperișuri terasă, scări de acces la pod.


Avantajele ferestrelor de mansarda Fakro

  • sistemul de feronerie este unicat;
  • sunt dotate si cu rulouri exterioare ce se monteaza in partea de sus a ferestrei si asigura protectie eficienta impotriva soarelui;
  • ferestrele au la baza tamplarie de PVC in diferite nuante, de la alb la nuanta stejarului auriu sau cea a pinului natural;
  • sunt durabile;
  • prezinta functionalitate;
  • rezistenta sporita la efractie, permit o utilizare in deplina siguranta.

Ferestrele de mansardă reprezintă soluția optimă pentru luminarea construcțiilor moderne. Ele asigură o bună luminare și o ventilație corespunzătoare a interiorului încăperii, dar și o priveliște neîngrădită către exterior. Diferitele modele permit alegerea corectă a ferestrei, în funcție de tipul și caracterul camerei.

Call Now