Caută după:

Tiglele Gerard sunt produse din otel acoperit cu un strat de Zincalume ce asigura o rezistenta de pana la 9 ori mai mare decat otelul galvanizat. Aspectul natural este dat de stratul de piatra naturala. Toate acestea impreuna cu sistemul unic de imbinare a modulelor, permit acoperisurilor Gerard sa reziste conditiilor climatice extreme. Mai mult, tiglele Gerard se numara printre cele mai usoare invelitori de pe piata, fiind de pana la 7 ori mai usoare decat tiglele traditionale si in acelasi timp mai sigure si mai rezistente in caz de cutremur. Acestea sunt motivele pentru care acoperisurile Gerard sunt prezente in peste 80 de tari in lume.
Modulele de tigla Gerard au o structura stratificata, fiind realizate din otel foarte maleabil, rezistent si usor, acoperite apoi cu un strat de aluminiu-zinc (Zincalume®) cu proprietati anticorozive.


GERARD este nr. 1 pe piata tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, datorita caracteristicilor sale tehnice, dar si diversitatii de profile si variante coloristice. Gerard a tinut cont intotdeauna de stilul arhitectural pe care acoperisul il imprima casei. De aceea, ofera o gama variata de profile: Heritage, Classic, Shake, Shingle, Milano, Diamant si 10 variante coloristice.

Call Now