Caută după:

O gama completa de produse şi servicii. Explorează gama noastra de ferestre de mansarda de cea mai buna calitate.

VELUX Romania este o companie de vanzari care comercializeaza ferestre de mansarda, produse de montaj, rulouri decorative si parasolare, tunele solare, atat in Romania cat si in Republica Moldova.
VELUX ofera o gama completa de produse si servicii care vin in intampinarea nevoilor si cerintelor clientilor.

Locuința ta are acoperiș terasă? Te poți considera norocos! Acum este mai ușor ca oricând să aduci în interior lumina zilei. Avem pentru tine o ofertă variată, cu protecție clasică sau cu protecție de ultimă generație – din sticlă curbată sau plată. Modelele sunt disponibile pentru diverse marimi. Alege între modelele cu cercevea fixă sau cele automate.


Standard

Gama Standard conține ferestre de mansardă la prețuri accesibile, fără a face compromisuri. Au toate caracteristicile unei soluții funcționale ușor de utilizat și cu o performanță energetică bună , într-o ofertă largă. Alege între operare de sus sau de jos, lemn aparent sau ferestre care nu necesită întreținere.

Standard Plus

Ferestrele din această gamă sunt potrivite celor care vor să investească pentru eficiență energetică și confort. Sunt prevăzute cu geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă, la un preț foarte accesibil. Acum este ușor să îți păstrezi casa călduroasă.

    Nou! 3 foi de sticlă

Premium

Bucură-te de confort maxim în casa ta. Soluțiile Premium VELUX includ o serie de produse avansate, cum ar fi ferestrele de mansardă inteligente, ferestrele de mansardă pentru vedere panoramică și ingeniosul balcon VELUX CABRIO, patentat în 1990.


Fereastra VELUX cu protecție din sticlă curbată

Fereastra VELUX cu protecție din sticlă curbată este alegerea premium pentru proprietarii de case cu acoperiș terasă, cu pante cuprinse între 0-15 grade. Sticla exterioară este alcătuită dintr-o foaie de geam rezistent la zgârieturi, cu o grosime de până la 6 mm, care se extinde peste cadrul său de susținere, dintr-un capăt în celălalt al luminatorului, pentru un drenaj neîntrerupt al apei. Designul inovator și unic asigură o funcționalitate optimă și o vedere clară spre cer – prezentate sub denumirea de CurveTech.

Fereastra VELUX cu protecție din sticlă plată

Fereastra VELUX cu protecție din sticlă plată este alegerea discretă pentru proprietarii de case cu acoperiș terasă, cu pante între 5 – 15°. Sticla exterioară este alcătuită dintr-o foaie de geam rezistent la zgârieturi, cu o grosime de 4 mm, înconjurată de un profil de aluminiu care se îmbină discret cu suprafața acoperișului.

Call Now